Democrat presiuni pentru votul pe mare capacitate de muniție

Legislatorii democratice, a declarat miercuri ca au vazut o Groundswell de opoziție la vânzarea în continuare a muniției reviste de mare capacitate și a împins republicani în Camera Reprezentanților să voteze pentru a le interzice în această săptămână.

Casa minoritare Sef Nancy Pelosi și al Democraților alte cerut un vot, vineri, la o conferință de presă anunțând o nouă operativ Gun de control Forța la care au participat mai mult de două duzini de Casa Democrat.

„Clipuri Extended – reviste de asalt, dacă vrei – trebuie să le ia departe de oricine ar comite acest tip de criminalitate”, a declarat Ron Barber, congresman Arizona care deține sediul fostului reprezentant Giffords Gabrielle. Giffords aproape a murit anul trecut într-un schimb de focuri masă Tucson, în care atacatorul folosit astfel de clipuri și a ucis șase oameni.

„Nu putem merge pe blithely crezând că putem rezolva această problemă și în alte moduri. Trebuie sa se uite la armamentul folosit și trebuie să ne uităm la oamenii care îl folosesc și trebuie să facem ceva în legătură cu ambele”, a spus Barber.

Casa Albă a anunțat miercuri că separat, vice-presedintele Joe Biden va duce eforturile sale de a reduce violenta arma, o mișcare care a sărit înapoi în centrul atenției politice din SUA, deoarece o masă de fotografiere, vineri, în care 20 de copii mici au fost uciși într-o școală Connecticut.

Democrat Casa, a declarat Bill lor are acum 150 de co-sponsorizari, după zeci de legislatori a adăugat numele lor, după masacrul de la Newtown, Connecticut.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s