Lagarde: „Zero” creșterea SUA fără o afacere

Șeful Fondului Monetar Internațional a avertizat că economia americană nu va creste anul viitor, fără o înțelegere pe faleza fiscale.

Chistine Lagarde, directorul general al FMI, a vorbit la CNN despre Candy Crowley privind „starea Uniunii”, cu privire la consecințele de presedinte si Congresul nu reușesc să ajungă la un acord global privind reducerile de cheltuieli automate și creșteri de taxe, care ar avea loc fără un acord înainte de sfârșitul anului.

„Daca economia Statelor Unite a fost de a suferi de risc dezavantaj de a nu ajunge la un acord cuprinzător, atunci cresterea ar fi zero”, a spus ea. „Ar fi mult mai bine pentru a avea de fapt o abordare mai cuprinzătoare și să se ocupe de toate problemele.”

SUA produsul intern brut a crescut cu o rată anuală de 2,7 la sută în trimestrul al treilea din 2012, potrivit Departamentului de Comerț. Mergând pe stâncă fiscal ar putea pune în pericol creșterea economică și a pus înapoi în Statele Unite, o recesiune.

„Amenințare reală pe care o avem în acest moment este într-adevăr aici cu noi”, a declarat Lagarde când a fost întrebat despre cea mai mare amenințare din afara Statelor Unite. „Acest lucru poate fi abordate.”

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s