Federal Reserve ar putea cumpăra mai multe obligațiuni

Stimul mai mult pentru economia SUA ar putea fi pe ordinea de zi Rezervei Federale, atunci când comisia de politică întrunește în această săptămână.

Fed va prezenta previziuni economice noi, la încheierea celor două zile de ședința de miercuri. Presedintele Fed, Ben Bernanke, va discuta, de asemenea, starea economiei, la o conferință de presă.

Bernanke ar trebui să fie în măsură să indice faptul că o recuperare mult-dorita în sectorul locuințelor a luat așteptare. Și asta e parțial din cauza efortului Fed de a reduce ratele de credit ipotecar și păstrați-le mici.

Angajarea a continuat într-un ritm modest, de la ultima reuniune Fed, de asemenea.Rata șomajului a scăzut la 7,7% în luna noiembrie, cel mai scăzut nivel din 2008.

Cu toate acestea, multe carduri sălbatice rămân, ceea ce face dificilă pentru a obține o citire corectă asupra economiei și în cazul în care este poziția.Scăderea ratei șomajului a fost în mare parte pentru că muncitorii au abandonat forței de muncă.

Superstorm Sandy a denaturat, de asemenea, multor indicatori economici recent. Și incertitudinea cu privire la stanca fiscal are economiști prezic nimic dintr-o recesiune în plină floare la un pick-up ușoară a creșterii în 2013.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s